arm been flank ruglift

Heeft u last van 'vleermuisarmen' (hangend overtollig vel van de bovenarmen) na fors gewichtsverlies of door veroudering? Heeft u hangende huid van de bovenbenen of zelfs in de flank of op de rug (rugrol)? Dan kan een armlift, beenlift, flanklift of rugrol verwijdering voor u een oplossing zijn.

Hierbij wordt de overtollige huid met de onderhuidse lokale vetophoping verwijdert. Hoewel u wel duidelijk zichtbare en blijvende littekens krijgt van een dergelijke operatie is men over het algemeen zeer tevreden over het verkregen resultaat: het geeft een duidelijke betere lichaamscontour op de betreffende plek.

Om uw persoonlijke situatie en de mogelijkheden voor u zo goed mogelijk in kaart te brengen is een vrijblijvend informatief persoonlijk consult bij Prof. Van der Lei mogelijk.

Voor complete informatie download en lees de folder over armlift, beenlift, flanklift, en ruglift (dermolipectomie van arm, been, flank of rug)

DOWNLOAD VOLLEDIGE INFOFOLDER

Hierboven vindt u de algemene informatie over een Armlift, beenlift, flanklift, en ruglift (dermolipectomie). Indien u nog vragen en/of opmerkingen heeft en/of meer wilt weten kunt contact opnemen via dit contactformulier of belt u voor een vrijblijvende afspraak met prof. dr. B. van der Lei via telefoonnummer: 0513-490590