borstlift

Heeft de zwaartekracht na zwangerschap, gewichtsverlies en/of het natuurlijke verouderingsproces uw borsten doen gaan hangen en zijn uw borsten gewoon slapper geworden? Of heeft u altijd al hangende borsten gehad? Dan kan een borstlift uitkomst bieden.

Stevigere borst door borstlift Bij een borstlift wordt het huidoverschot weggenomen, de tepel naar boven verplaatst en de borstklier opnieuw in model gebracht. Zo ontstaat er weer een steviger borst.

Borstlift gecombineerd met borstvergroting Om een (kleinere) borst ook weer wat voller te maken, is het ook mogelijk om een borstlift te combineren met een borstvergroting. Er worden dan een borst prothese (implantaat) in de borst geplaatst. Meestal kunnen uw borsten tegelijkertijd gelift en vergroot worden, maar soms is het verstandig de vergroting pas later uit te voeren.

Vrijblijven consult voor een borstlift Om uw persoonlijke situatie en de mogelijkheden voor u zo goed mogelijk in kaart te brengen is een vrijblijvend informatief persoonlijk consult bij Prof. Van der Lei mogelijk.

Voor complete informatie download en lees de folder over borstlift.

DOWNLOAD VOLLEDIGE INFOFOLDER

Hierboven vindt u de algemene informatie over een Borstlift. Indien u nog vragen en/of opmerkingen heeft en/of meer wilt weten kunt contact opnemen via dit contactformulier of belt u voor een vrijblijvende afspraak met prof. dr. B. van der Lei via telefoonnummer: 0513-490590