borstvergroting

Zijn uw borsten in aanleg te klein voor uw lichaamspostuur of zijn ze kleiner geworden na de zwangerschap of gewichtsverlies? Een borstvergroting kan dan voor u de oplossing zijn. De borst wordt dan vergroot door middel van het inbrengen van een borstimplantaat (borstprothese).

Voor de operatie kan meestal goed worden bepaald welke borstimplantaten voor u het meest geschikt zijn. Ook is het redelijk goed te voorspellen met welk borstimplantaat u op een door u gewenste cupmaat komt. Prof. dr. Berend van der Lei gebruikt zowel borst implantaten met een ronde vorm als met een druppelvorm (anatomisch).

Een borstvergroting wordt op zijn vroegst uitgevoerd als de borsten zijn uitgegroeid. Meestal is dit om en nabij het achttiende levensjaar.

Om uw persoonlijke situatie en de mogelijkheden voor u zo goed mogelijk in kaart te brengen is een vrijblijvend informatief persoonlijk consult bij Prof. Van der Lei mogelijk.

Voor complete informatie download en lees de folder over borstvergroting en borstimplantaten.

DOWNLOAD VOLLEDIGE INFOFOLDER

Hierboven vindt u de algemene informatie over een borstvergroting. Indien u nog vragen en/of opmerkingen heeft en/of meer wilt weten kunt contact opnemen via dit contactformulier of belt u voor een vrijblijvende afspraak met prof. dr. B. van der Lei via telefoonnummer: 0513-490590