botuline toxine

Vindt u dat u steeds streng of boos kijkt? Heeft u diepe fronsrimpels? Heeft u erg veel rimpels als u lacht. Zweet uw overmatig onder de oksels waardoor uw kleren hier altijd nat worden en u zich hier voor schaamt? Een behandeling met botox toxine (Botox® en Dysport®) kan dan de oplossing zijn voor uw probleem.

Rimpels en Plooien minder zichtbaar Inspuiting met botuline toxine (Botox® en Dysport®), zoals in de fronsspier of in de boosheidspier, zorgt er voor dat deze spieren zich niet meer kunnen aanspannen, waardoor de rimpels en plooien veroorzaakt door deze spieren minder zichtbaar en minder diep worden. Dit effect houdt vaak drie tot zes maanden aan, waarna herhaling van de behandeling mogelijk is. Inspuiting met botuline toxine (Botox® en Dysport®) in de diepere huidlaag onder de oksels zorgt ervoor dat de (overmatige) productie van zweet wordt geremd, soms wel voor negen tot twaalf maanden.

Consult voor Botox Om uw persoonlijke situatie en de mogelijkheden voor u zo goed mogelijk in kaart te brengen is een vrijblijvend informatief persoonlijk consult bij Prof. Van der Leimogelijk.

Voor complete informatie download en lees de folder over behandeling met botuline toxine, maar ook de folders over de behandeling van gezichtsrimpels en de behandeling van gezichtsrimpels met hyaluronzuur.

DOWNLOAD VOLLEDIGE INFOFOLDER

Hierboven vindt u de algemene informatie over een Botuline toxine (Botox® en Dysport®). Indien u nog vragen en/of opmerkingen heeft en/of meer wilt weten kunt contact opnemen via dit contactformulier of belt u voor een vrijblijvende afspraak met prof. dr. B. van der Lei via telefoonnummer: 0513-490590