bovenooglidcorrectie

Er vermoeid uitzien door overhangende bovenoogleden? Tegen de bovenoogleden aankijken? Een bovenooglid correctie kan dan uitkomst bieden.

Onder plaatselijke verdoving wordt dan de overhangende overtollige huid verwijderd op zodanige wijze dat de littekens mooi wegvallen in de plooi van het bovenooglid. Soms kan het ook nodig zijn dat gelijkertijd ook de hefspier van het bovenooglid wordt ingekort, zodat het bovenooglid weer beter open staat. En soms is een wenkbrauwlift of een voorhoofdslift een betere oplossing voor uw probleem omdat uw oogleden hangen ten gevolge van het uitgezakt zijn van uw voorhoofd of wenkbrauwen.

Een bovenooglid correctie geeft vaak meteen het effect van het er weer goed en stralend uitzien, zonder dat uw omgeving direct ziet wat voor operatie er gebeurt is.

Om uw persoonlijke situatie en de mogelijkheden voor u zo goed mogelijk in kaart te brengen is een vrijblijvend informatief persoonlijk consult bij Prof. Van der Lei mogelijk.

Voor complete informatie download en lees de folder over bovenooglid correctie.

DOWNLOAD VOLLEDIGE INFOFOLDER

Hierboven vindt u de algemene informatie over een Bovenooglid correctie.
Indien u nog vragen en/of opmerkingen heeft en/of meer wilt weten kunt contact opnemen via dit contactformulier of belt u voor een vrijblijvende afspraak met prof. dr. B. van der Lei via telefoonnummer: 0513-490590