buikwandcorrectie

Heeft u last van een verslapte buikwand door zwangerschap of gewichtsverlies? Schaamt u zich voor uw uitgerekte en te dikke buik? Heeft u smetten en irritatie van de huidplooien van uw buikwand. Is uw schaamheuvel uitgezakt? Een buikwandcorrectie kan dan uitkomst bieden.

Overtollige huid en vetweefsel verwijderd Via een snede laag onder de ondergoed lijn wordt de overtollige buikhuid met het onderhuids vetweefsel verwijderd. Uitgerekte onderliggende spieren kunnen dan eveneens weer aangespannen worden om zo de buikcontour te herstellen maar ook uw de positie van uw schaamheuvel.

Buikwandcorrectie en liposuctie De buikwandcorrectie wordt ook nogal eens gecombineerd met het afzuigen van onderhuids vet van de flanken met behulp van liposuctie (liposculptuur).

Vrijblijvend consult buikwandcorrectie Om uw persoonlijke situatie en de mogelijkheden voor u zo goed mogelijk in kaart te brengen is een vrijblijvend informatief persoonlijk consult bij Prof. Van der Lei mogelijk.

Voor complete informatie download en lees de folder over buikwandcorrectie en liposuctie.

ยป DOWNLOAD DE VOLLEDIGE INFOFOLDER

Hierboven vindt u de algemene informatie over een Buikwandcorrectie.
Indien u nog vragen en/of opmerkingen heeft en/of meer wilt weten kunt contact opnemen via dit contactformulier of belt u voor een vrijblijvende afspraak met prof. dr. B. van der Lei via telefoonnummer: 0513-490590