wenkbrauwlift

Een vermoeid of ouder uiterlijk door laagstand van uw wenkbrauwen? Zelfs hinder bij het kijken belemmeren en vaak hoofdpijn door steeds maar de wenkbrauwen en het voorhoofd op te trekken? Een directe wenkbrauwlift kan dan mogelijk een oplossing zijn voor uw probleem.

Onder plaatselijke verdoving wordt huid boven de wenkbrauw verwijdert, waardoor de wenkbrauwen hoger komen te staan. In sommige gevallen vindt een directe wenkbrauwlift plaats in combinatie met een correctie van de boven- en/of onderoogleden. Alhoewel de littekens aanvankelijk duidelijk zichtbaar zijn, zijn ze dat op de lange duur niet meer zo duidelijk zichtbaar. Wanneer men geen litteken wil boven de wenkbrauw, dan kan een voorhoofdslift moegelijk een betere oplossing zijn voor u.

Om uw persoonlijke situatie en de mogelijkheden voor u zo goed mogelijk in kaart te brengen is een vrijblijvend informatief persoonlijk consult bij Prof. dr. Berend van der Lei mogelijk.

Voor complete informatie download en lees de folder over wenkbrauwlift en of voorhoofdslift.

DOWNLOAD VOLLEDIGE INFOFOLDER

Hierboven vindt u de algemene informatie over een Directe wenkbrauwlift.
Indien u nog vragen en/of opmerkingen heeft en/of meer wilt weten kunt contact opnemen via dit contactformulier of belt u voor een vrijblijvende afspraak met prof. dr. B. van der Lei via telefoonnummer: 0513-490590