facelift

Stoort u zich aan uw uitgezakte kaaklijn met hamsterwangen? Stoort u zich aan de uitgezakte hals? Dan kan een facelift, eventueel gecombineerd met een halslift voor u mogelijk de oplossing zijn.

Met het ouder worden krijgt uw huid in het gelaat vaak meer plooien en rimpels. Bovendien zakt de huid ook enigszins uit langs de kaaklijn ('hamsterwangen') en de hals (in extreme mate 'kalkoenhals'). Dit 'uitzakken' kan als cosmetisch storend worden ervaren.

De facelift (eventueel gecombineerd met halslift) wordt vaak onder plaatselijke verdoving uitgevoerd. De littekens vallen weg in de plooi voor het oor en onder de haargrens. Soms wordt de facelift gecombineerd met een voorhoofdslift, onderooglidcorrectie / midfacelift soms ook met het voller maken van het gezicht middels vulling met eigen vet lipofilling

Om uw persoonlijke situatie en de mogelijkheden voor u zo goed mogelijk in kaart te brengen is een vrijblijvend informatief persoonlijk consult bij Prof. Van der Lei mogelijk.

Voor complete informatie download en lees de folder over facelift en halslift.

DOWNLOAD VOLLEDIGE INFOFOLDER

Hierboven vindt u de algemene informatie over een facelift.
Indien u nog vragen en/of opmerkingen heeft en/of meer wilt weten kunt contact opnemen via dit contactformulier of belt u voor een vrijblijvende afspraak met prof. dr. B. van der Lei via telefoonnummer: 0513-490590