gezichtsrimpels

Heeft u te veel rimpels en plooien in het gelaat? Heeft u een gezichtsuitdrukking waarmee u niet blij mee bent en/of die in het geheel niet past bij uw persoonlijkheid? Lijkt het alsof u te altijd boos bent, moe, of juist verbaasd? Of u ziet er veel ouder uit dan u in werkelijkheid bent, of dan u zich voelt? Behandeling van de rimpels en plooien in het gezicht kan dan mogelijk voor u de oplossing zijn.

Behandeling van gezichtsrimpels met botox, hyaluronzuur of lasering Afhankelijk van de rimpels kan de behandeling bestaan uit een botox behandeling, het opvullen met hyaluronzuur of zelfs een laser behandeling.

Consult behandeling gezichtsrimpels Om uw persoonlijke situatie en de mogelijkheden voor u zo goed mogelijk in kaart te brengen is een vrijblijvend informatief persoonlijk consult bij Prof. Van der Lei mogelijk.

Voor complete informatie download en lees de folder over behandeling van gezichtsrimpels, botox behandeling en het gebruik van hyaluronzuur.

DOWNLOAD VOLLEDIGE INFOFOLDER

Hierboven vindt u de algemene informatie over een Behandeling van gezichtsrimpels.
Indien u nog vragen en/of opmerkingen heeft en/of meer wilt weten kunt contact opnemen via dit contactformulier of belt u voor een vrijblijvende afspraak met prof. dr. B. van der Lei via telefoonnummer: 0513-490590