halslift

Stoort u zich aan uw uitgezakte hals, en /of de twee zichtbare banden die onder uw hals zichtbaar zijn? Dan kan een halslift, al dan niet in combinatie met een facelift u misschien de oplossing bieden.

Met het ouder krijgt de huid van het gelaat vaak meer plooien en rimpels en zakt de huid uit langs de kaaklijn (hamsterwangen) en de hals (in extreme mate 'kalkoenhals'). Soms zijn er zelfs twee banden zichtbaar in de hals. Een halslift gebeurt meestal onder plaatselijke verdoving, maar kunnen ook onder algehele narcose worden uitgevoerd. Middels een klein litteken onder de hals (halslift) al dan niet gecombineerd met een litteken in de plooi voor het oor (facelift) wordt de hals en kaaklijn aanzienlijk verbeterd.

Om uw persoonlijke situatie en de mogelijkheden voor u zo goed mogelijk in kaart te brengen is een vrijblijvend informatief persoonlijk consult bij Prof. Van der Leimogelijk.

Voor complete informatie download en lees de folder over facelift en halslift.

DOWNLOAD VOLLEDIGE INFOFOLDE

Hierboven vindt u de algemene informatie over een halslift.
Indien u nog vragen en/of opmerkingen heeft en/of meer wilt weten kunt contact opnemen via dit contactformulier of belt u voor een vrijblijvende afspraak met prof. dr. B. van der Lei via telefoonnummer: 0513-490590