hyaluronzuur

Vindt u dat u te veel gezichtrimpels heeft, en dat u er daardoor te oud uitziet voor uw leeftijd? Behandeling van uw rimpels middels het opvullen met hyaluronzuur kan dan mogelijk een oplossing bieden.

Iedereen, zeker met het ouder worden, krijgt te maken met gezichtsrimpels en -plooien. Deze rimpels en plooien ontstaan door het natuurlijk verouderingsproces en het steeds weer samentrekken van bepaalde spieren van het gezicht. Vooral rimpels en plooien rond de mond (vooral de bovenlip en de neus mondhoek plooi, kunnen onder andere goed worden behandeld door deze (tijdelijk) op te vullen met een hyaluronzuur). Het effect van een behandeling met hyaluronzuur houdt vaak zes tot negen maanden aan. Herhaling is mogelijk. Ook behoort een laserbehandeling tot de mogelijkheden.

Om uw persoonlijke situatie en de mogelijkheden voor u zo goed mogelijk in kaart te brengen is een vrijblijvend informatief persoonlijk consult bij Prof. Van der Lei mogelijk.

Voor complete informatie download en lees de folder over behandeling van gezichtsrimpels, behandeling van gezichtsrimpels met hyaluronzuur, behandeling van gezichtsrimpels met botox (botuline toxine).

DOWNLOAD VOLLEDIGE INFOFOLDER

Hierboven vindt u de algemene informatie over een Behandeling van gezichtsrimpels met hyaluronzuur (Restylane®).
Indien u nog vragen en/of opmerkingen heeft en/of meer wilt weten kunt contact opnemen via dit contactformulier of belt u voor een vrijblijvende afspraak met prof. dr. B. van der Lei via telefoonnummer: 0513-490590