borstvorming bij de man

Heeft u als man last van borstvorming? Durft u zich niet meer met ontbloot bovenlijf in openbare gelegenheden als zwembad, sportschool of strand te vertonen? Dan kan de behandeling van deze borstvorming voor u mogelijk de oplossing zijn.

Borstvorming bij de man kan voorkomen reeds vanaf de puberteit maar ook op latere leeftijd. Verschillende reden kunnen hiervan de oorzaak zijn, maar meestal is de oorzaak een 'normaal' gebeuren op basis van normale hormonale prikkeling met de vorming van borstklierweefsel en / of een lokale ophoping van vetweefsel.

Borstvorming bij de man wordt behandeld doormiddel van liposuctie (het afzuigen van vet) en het weghalen van het resterende borstklierweefsel via een kleine snede in de tepelhof. Het resultaat wordt over het algemeen als zeer positief ervaren.

Om uw persoonlijke situatie en de mogelijkheden voor u zo goed mogelijk in kaart te brengen is een vrijblijvend informatief persoonlijk consult bij Prof. Van der Lei mogelijk.

Voor complete informatie download en lees de folder over de behandeling van borstvorming bij de man.

DOWNLOAD VOLLEDIGE INFOFOLDER

Hierboven vindt u de algemene informatie over een mannenborst (gyneacomastie).
Indien u nog vragen en/of opmerkingen heeft en/of meer wilt weten kunt contact opnemen via dit contactformulier of belt u voor een vrijblijvende afspraak met prof. dr. B. van der Lei via telefoonnummer: 0513-490590