oorstands correctie

Altijd al gestoord aan uw afstaande oren? Altijd al het idee dat uw oren te groot zijn. Nooit het haar opgestoken kunnen dragen omdat anders uw oren te veel opvallen? Het is dan goed mogelijk dat een oorstands correctie voor u de oplossing is.

Soms is de plooi van de oorschelp niet of minder goed gevormd waardoor het lijkt dat een gedeelte van de oorschelp te groot is of te ver van het hoofd afstaat. Gewoonlijk noemt men dit 'flaporen'. Ook kan de oorkom te diep zijn. We spreken dan van 'afstaande oren'.

Een oorstands correctie vindt meestal plaats onder plaatselijke verdoving. Via een snede achter het oor wordt de stand en / of de grootte van uw oor gecorrigeerd. Na afloop heeft u voor 1 week een hoofdverband, daarna nog voor 2 weken s' nachts een haarband. Na zes weken is het eindresultaat duidelijk: vaak een aanzienlijke verbetering. Perfecte symmetrie wordt nooit bereikt.

Om uw persoonlijke situatie en de mogelijkheden voor u zo goed mogelijk in kaart te brengen is een vrijblijvend informatief persoonlijk consult bij Prof. Van der Lei mogelijk.

Voor complete informatie download en lees de folder over oorstands correctie.

DOWNLOAD VOLLEDIGE INFOFOLDER

Hierboven vindt u de algemene informatie over een Oorstands correctie.
Indien u nog vragen en/of opmerkingen heeft en/of meer wilt weten kunt contact opnemen via dit contactformulier of belt u voor een vrijblijvende afspraak met prof. dr. B. van der Lei via telefoonnummer: 0513-490590