voorhoofdslift

Wanneer de huid van het voorhoofd met het ouder worden te veel gaat uitzakken kan het gebeuren dat de wenkbrauwen te laag komen te zitten. Dit geeft vaak als compensatie mechanisme veel rimpels op het voorhoofd, en kan vervolgens, vooral aan het einde van de dag, het zicht belemmeren of zelfs hoofdpijn geven.

Lijkt het alsof u altijd somber of vermoeid bent?
Bovendien geeft een (te) lage wenkbrauw stand vaak een vermoeid, oud en/of of somber uiterlijk. Wanneer u de zojuist genoemde problemen heeft en zich er aan stoort kan een wenkbrauwlift of een voorhoofdlift een goede keuze van behandeling zijn.

Voorhoofdslift middels kijkoperatie
Bij een niet te hoog voorhoofd vindt de lift van het voorhoofd plaats middels een kijkoperatie: via een paar kleine sneetjes in het haar wordt het gehele voorhoofd en daardoor de wenkbrauwen gelift.

Liften van de wenkbrauwen
Bij een hoog voorhoofd wordt voor de haargrens de hoogte van het voorhoofd ingekort en ook daardoor de wenkbrauwen gelift. Soms is een lokale wenkbrauw lift procedure voldoende. Soms wordt een voorhoofdslift gecombineerd met een onderooglid correctie en/of een face-/hals-lift

Vrijblijvend consult voor een voorhoofdslift
Om uw persoonlijke situatie en de mogelijkheden voor u zo goed mogelijk in kaart te brengen is een vrijblijvend informatief persoonlijk consult bij Prof. Van der Lei mogelijk.

Voor complete informatie download en lees de folder over voorhoofdslift en wenkbrauwlift.

DOWNLOAD VOLLEDIGE INFOFOLDER

Hierboven vindt u de algemene informatie over een Voorhoofdslift.
Indien u nog vragen en/of opmerkingen heeft en/of meer wilt weten kunt contact opnemen via dit contactformulier of belt u voor een vrijblijvende afspraak met prof. dr. B. van der Lei via telefoonnummer: 0513-490590