columns

22 December 2014

Hoe "selfies" ons uiterlijk en daarmee ons beeld van ons zelf beïnvloeden:
Zou de gewoonte steeds meer "Selfies" te maken er de oorzaak van kunnen zijn dat er steeds meer kritischer naar eigen gelaat gekeken wordt?

0 reactie(s) | lees hele artikel

15 December 2014

Is er te veel geopereerd bij Yolanthe? Nee!
Dit is geen geen gevolg van plastische chirurgie maar gewoon een gelaat dat teveel opgeblazen is met te veel Fillers. Welke zichzelf respecterende collega heeft dit gedaan en met welk motief? Bekijk de foto's!

0 reactie(s) | lees hele artikel

17 Juli 2014

Cosmetische behandelingen en operaties zouden voor iedereen, die dat zou willen ondergaan, bereikbaar moeten zijn. Maar helaas hangen aan veel behandelingen nogal flinke prijskaartjes. Verdienen "ze" er nu zo veel aan? Dat zou een terechte vraag kunnen zijn.

0 reactie(s) | lees hele artikel

4 Juni 2014

Prof dr B van der Lei was internationaal uitgenodigde spreker op het 2e Anti-aging Medicine World Congress - Eastern Europe te MosKou als specialist op Esthetische Chirurgie van het gelaat en het gebruik van Botox en Fillers.

0 reactie(s) | lees hele artikel

4 Juni 2014

Om een goed restaurant te vinden met goede kok kun je er verschillende tijdschriften en boeken op naslaan, zoals onder andere de Lekker en de Michelin gids. Hierin vindt u op objectieve wijze een omschrijving van de kwaliteit van het restaurant en de kok. Echter om een goede kliniek met een goede specialist te vinden is lastiger; er is...

0 reactie(s) | lees hele artikel

22 April 2014

Dat is wat een patiënte tegen mij zei toen ik bij haar voorstelde om Botox (botuline toxine) te gebruiken. Hiermee kunnen we voorkomen dat ze door overmatig en fors fronsen (en dat deed ze) haar wenkbrauwen en daarmee het voorhoofd fors naar beneden trekt. Daardoor zullen uiteindelijk haar wenkbrauwen erg laag komen te staan.

0 reactie(s) | lees hele artikel

1 April 2014

Door de veranderde haarmode in ons kruis ("we scheren ons tegenwoordig in dat gebied" ) is de vulva ("het kruis") duidelijk meer zichtbaar geworden. Daarmee zijn ook de kleine schaamlippen meer in het zicht gekomen.

0 reactie(s) | lees hele artikel

18 Maart 2014

De zomer komt er weer aan, en wat is vervelender dan je als man te schamen omdat je borsten hebt: niet zomaar wat, maar gewoon borsten. Hoe komt dat en wat doe je er aan?

0 reactie(s) | lees hele artikel

10 Maart 2014

Borstvergroting is een ingreep die veel gevraagd is en waarvoor ook vaak een heel duidelijke reden is: of het in aanleg niet hebben van een normale hoeveelheid borstweefsel of het zijn verdwenen van borstweefsel na zwangerschap. De techniek voor een borstvergroting is meestal de dual plane techniek, waarbij het implantaat aan de bovenkant...

0 reactie(s) | lees hele artikel

3 Maart 2014

Met regelmaat komen mensen op mijn spreekuur met het verzoek voor een facelift. Als je dan vraagt waarom men dat wil en enigszins doorvraagt kom je tot de vaak dieper liggende vraag. Men wil er wat beter en minder oud en minder moe uit zien dan nu het geval is. Goed invoelbaar vaak!

0 reactie(s) | lees hele artikel

17 Februari 2014

Na mijn bezoek aan dr Zein Obagi in Beverly Hills, Los Angeles afgelopen week is het me weer eens meer dan duidelijk geworden: om een ideale gelaatsverjonging te bereiken is vaak meer nodig dan alleen een facelift: ook volume herstel van het gelaat middels lipofilling en verbetering van de huid zelf is vaak nodig voor een goed gebalanceerd...

0 reactie(s) | lees hele artikel

8 Februari 2010

"Fat Cool Pap", zei een van mijn dochters toen ik met haar een nieuw behendigheidsspel ging spelen. Mede naar aanleiding van mijn recente bezoek (1-8 mei 2009) aan het jaarlijks Congres van de Amerikaanse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie in Las Vegas moest ik met deze opmerking ook weer denken aan dokter Sydney...

0 reactie(s) | lees hele artikel