Consult

'ongehaast, vrijblijvend, uitgebreid, voorbeelden van behandelingen en een eerlijk en goed advies'

Vrijlblijvend gesprek voor een cosmetische behandeling
Tijdens een ongehaast vrijblijvend gesprek met mij, Prof. dr. Berend van der Lei, krijgt u uitvoerig de gelegenheid om uw klachten en wensen te bespreken. Ook zal ik u vragen wat u verwacht van een eventuele behandeling die u in gedachten had. Vervolgens onderzoek ik het betreffende gebied om te kijken of en hoe uw probleem zou kunnen worden opgelost.

De mogelijkheden van een chirurgische ingrepen uitgebreid besproken
Soms zijn er meerdere oplossingen mogelijk, soms ook niet. Dit zal ik uitgebreid met u bespreken, inclusief de voorbereidingen, de specifieke behandeling, de nazorg, de risico's op complicaties en het te verwachten eindresultaat.

Voorbeelden van plastische chirurgie
Om u een goed beeld te geven van het te verwachten eind resultaat krijgt u meerdere voorbeelden te zien, waardoor u uiteindelijk zelf, in overleg en gesteund door een eerlijk en goed advies van mij, een goede en persoonlijke keuze voor een eventuele behandeling kan maken.

Een chirurgische behandeling die bij u past
Veiligheid en een behandeling die zo goed mogelijk past bij u wens en verwachtingspatroon staat voor mij voorop; wanneer ik niet overtuigd ben dat ik uw probleem voldoende kan oplossen zal ik dit ook duidelijk met u bespreken en u, indien mogelijk, een andere oplossing voorstellen.